Lasni podaljški za čudovito pričesko

Published by Nina Lavec on

Načeloma velja, da so naravni lasje najlepši, na voljo pa je tudi ogromno frizur, ki jih lahko oblikujemo brez dodatkov, le s spretnostjo oblikovanja. Vseeno pa nekatere bolj ali manj zapletene frizure lahko dodatno obogatimo z uporabo lasnih podaljškov, ki predstavljajo dobrodošel dodaten volumen in dolžino. V nekaterih primerih šele podaljški omogočajo oblikovanje popolne pričeske, medtem ko včasih le pomagajo k optimalnemu izgledu. V vsakem primeru pa je vredno premisliti, ali bodo morda prav lasni podaljški dodali piko na i vašemu izgledu.

Lasni podaljški se lepo vključijo v mnoge frizure. Med tistimi, ki za najboljši rezultat izkoristijo prednosti kakovostnih podaljškov, je tudi frizura iz kitk za poletne dni. To frizuro sicer sestavlja kombinacija fige in kit, kar bi lahko naredili tudi zgolj z naravnimi lasmi, a podaljški ključno pripomorejo k odličnemu končnemu izgledu. Iz dolgih las in pravih podaljškov boste tako oblikovali čudovito kratko frizuro, ki bo zahvaljujoč podaljškom izgledala bogato in elegantno, česar na drug način ne bi mogli doseči. Tako bo omenjena pričeska primerna tudi za svečane priložnosti, ne le za vsakdanje nošenje v vročih poletnih dneh. Bodite pozorni le na to, da izberete prave podaljške in frizuro skrbno oblikujete, saj boste le tako uživali v popolnem in stabilnem rezultatu – privlačni kratki frizuri. Pri oblikovanju si lahko pomagate z natančnimi navodili in video posnetkom, tako da bo postopek enostaven in pravilno izveden za optimalen rezultat.

Na srečo oblikovanje frizure iz kit ni pretirano zahtevno, na področju lasnih podaljškov pa je izbira nadvse pestra. Brez težav boste našli idealen izdelek za svoje lase, saj lahko izbirate med neštetimi barvnimi odtenki, seveda pa imate popoln nadzor tudi nad dolžino in gostoto las v podaljšku. Opremite se torej s kakovostnimi podaljški in preizkusite nove frizure, ki jih ti dodatki omogočajo. Prepričani smo, da vam bo frizura iz kitk v poletnih dneh lepo pristajala!

1-800

2-800

4-800

Categories: Vodič