Pravljične spomladanske pričeske za vse dolžine las

Zimske utrujenosti se boste hitro znebile z novo pričesko. Nov  spomladanski stil bo poživil vaš imidž in vam vlil potrebno energijo. Pomlad tako začnite z bujno, skodrano, razmršeno ali popolnoma ravno pričesko. Izbira oblikovanja, dolžine in strukture pri striženju, je popolnoma vaša. Velika mera svobode pri oblikovanju, vam omogoča kombiniranje izrazito stroge pričeske s popolnoma sproščeno in razmršeno. Brez skrbi tako kombinirajte strogo francosko figo z razmršenimi kodri ali pa skodrano grivo preobrazite z gelom v videz mokrih las.

Stil oblikovanja izberite glede na  obliko obraza in strukturo las

Vsakemu posamezniku ne odgovarjajo enaka dolžina, oblika in barva las. Vsak izmed nas je popolnoma individualnega videza in bi v skladu s tem moral tudi oblikovati svojo frizuro. Pri izbiri barve se osredotočite na to, da posvetlite ali potemnite naravno barvo za največ tri odtenke. Na ta način bo barva popolnoma ustrezala tenu vaše kože in barvi obrvi ter trepalnic. Dolžino in obliko frizure izberite glede na vašo obliko obraza in vaš splošen videz. V kolikor se ne želite preveč ukvarjati s pričesko, izberite srednjo dolžino  oziroma se postrizite na paža. Kratka frizura je prav tako popolnoma nezahtevna in enostavna za oblikovanje, vendar vam nudi manj manevrskega prostora. Največ raznolikih stilov in oblik boste pridobili z dolgimi lasmi. Slednje lahko nosite spuščene, delno spete ali popolnoma spete. Lahko jih zravnate, skodrate in natupirate.

Kodri in kitke

Trajne so sicer že šle iz mode, vendar so kodri postali prava senzacija. Čedalje več deklet si kodra lase doma ali pri frizerju. S tem namreč dosežejo večji volumen in hkrati poskrbijo za to, da zmanjšajo pogostost umivanja las. Slednje lahko namreč vpliva na hitrost izpadanja in plešavost. Za bolj preprosto izdelavo nepozabne frizure, dolge lase popestrite z visokim čopom ali spuščenimi velikimi kodri, srednje dolge razmršite s prsti ter delno spnite na vrhu glave, kratke pa najprej razmršite, da pridobite volumen, nato pa jih s pomočjo gela gladko počešite stran od čela.

Enostavne in hitre pričeske

 Pravo pravljično spomladansko umetnino pa dosežete s kombinacijo kodrov, kitk in čopa. Najprej lase razdelite na dva sloja in spodnjega skodrajte s kodralnikom. Vrhnji sloj razdelite na tri dele, jih spnite v posamezne kite ter malce razmršite za večji volumen. Kitke s pomočjo lasnic trdno pritrdite in fiksirajte. Rezultat oblikovanja bo delno speta, razmršena, skodrana in naravnost fantastična pričeska. Slednja je primerna za vse vrste priložnosti in za kombiniranje različnih stilov oblačenja. Idealna je tudi za vsa dekleta, ki ne želijo zapraviti preveč časa za oblikovanje pričeske.

SHARE
Previous articleVznemirljive kratke frizure v letu 2017