Dodatki za različne dolžine in stile las

Published by Nina Lavec on

Trakovi za lase

So dnevi, ko se vam zdi, da ste lepe brez posebnega truda. Uspelo se vam je popolno naličiti, s frizuro se vam sploh ni bilo potrebno dosti truditi, našli ste tudi idealno kombinacijo oblačil, čevljev in torbice. So pa tudi dnevi, ko ste brez volje in domišljije, a si vseeno želite izstopati s posebnim dodatkom. Za vas imamo deset predlogov za tisti dan, ko gre preprosto vse narobe ali za dan, ko preprosto vse mora iti prav.

Navadne sponke in sponke z dodatki

Navadne sponke za lase v rjavi, črni, zlati ali v bolj živi barvi, vam omogočajo kombiniranje različnih stilov. S sponkami spnite frufru, dopolnite navadni čop, figo in kito ali pa preprosto pramena s strani vašega obraza spletite v posamezne kite in spnite zadaj s sponkami. Sponke z dodatki bodo vaši frizuri dodale poseben bleščeč efekt. Kupite sponke z kamenčki v stilu bisera, diamantov in drugih bleščečih kamnov. Spuščene lase dopolnite s posamezno sponko, ki ima na koncu rožico, metulja ali kakšno drugo obliko. Sponke vam dajejo neskončno možnosti za nadgrajevanje vašega videza. 

Obroči, traki za lase in rutke

Obroči in traki ter rutke so na tržišču že dolgo. Skozi obdobja se spreminjajo oblika, debelina in materiali, a ideja ostaja še vedno ista. Vse tri dodatke lahko uporabljate pri spuščenih, delno spetih in popolnoma spetih laseh.

Ozke obroče uporabite pri popolnoma spetih laseh, saj bodo tako služili kot dopolnitev kombinacije in ne bodo pretirano izstopali. Širše obroče uporabite pri spuščenih laseh. Trenutno so v modi obroči z dodatki, kot so rože, metulji, biseri, čipke in podobno.

Traki za lase so v univerzalni velikosti. Tako kot obroči so tudi traki namenjeni kombiniranju s spuščenimi ali dvignjenimi lasmi. Traki za lase iz čipke so primerni tudi za poroke, saj so klasično elegantni. Prednost traka je v tem, da ga lahko nosite v različnih položajih od nizko na čelu, srednje visoko, do visoko na glavi.

Rutke so vsekakor vsestranske. Izbirate lahko med klasično popolno pokritostjo glave, delno pokritostjo ali zgolj zvitjem rutke v obliko traku, ki ga zavežete na tilniku.

Navadne elastike in elastike z dodatki

Čop ali kito spnite z navadno elastiko v barvi vaših las ali pa z elastiko z dodatki, ki bo vaš videz osvežila. Možnosti za kombiniranje imate neskončno. Od elastik z vzorci, do elastik, ki imajo pritrjene metuljčke, puhaste kroglice, rožice, svetleče kamenčke, pentlje in še mnogo več.

Ne bojte se usklajevanja različnih stilov oblačenja in dodatkov. Pomembno je, da vedno kupite le takšne dodatke, ki bodo dopolnjevali vašo garderobo in vaš videz.

Categories: Vodič