Pozor! Teh 20 festivalskih pričesk je resnično vročih

Published by Alja on

Ne glede na to, ali se boš letos odpravila na Coachello ali to poletje preprosto želiš uživati v festivalsko navdihnjenih pričeskah, ti slogi so čisto preprosti. Od bohemskih kitk in valovitih kodrov do drznih draguljev in očarljivih lasnih dodatkov, zate smo pripravili popolne festivalke pričeske.

#1: Glamurozni dodatki

glamurozni dodatki

Si naveličana cvetličnih venčkov? Letos poskusi sponke za lase okrašene z bleščečimi dragulji. Ti okraski v kombinaciji z razmršeno bohemsko kito ustvarijo sproščen Coachella videz.

#2: Dvojne fige

Dvojne fige

Ko gre za festivalne pričeske, sta dve figi boljši kot ena. Medtem ko je ena sama figa popolnoma primerna za sproščeno eleganten videz, so dvojne fige zabavna in igriva pričeska. Kot za nalašč za krotenje pobeglih pramenov las med živahnimi plesnimi gibi.

#3: Pletene fige

Pletene fige

Če imaš daljše lase ti bodo pletene fige pomagale ukrotiti pričesko. Všeč nam je dodatek bleščic in trendy barvni odtenek. 

#4: Surferski kodri

Surferski kodri

Če si to poletje želiš svež videz brez napora, preizkusi valovite kodre, ki jih navdihuje plaža. Ta slog pričeske je vsak dan lepši in bolj počitniško razmršen. Za vzdrževanje kodrov več dni uporabi pršilo z morsko soljo in suh šampon za popolno teksturo. Ne potrebuješ  super dolgih las, da bi uživala  v tej pričeski. Odlično izgleda tudi na krajših laseh.

#5: Dolgi paž “z plaže”

Dolgi paž “z plaže”

Če si se pred kratkim odločila za dolgi paž, eno najbolj priljubljenih frizur leta 2019, se morda sprašuješ, kako svoje lase oblikovati za festivalski izgled. Na srečo so valoviti lasje, kot da si se ravno vrnila z plaže odlična izbira tudi za krajše lase.

#6: Cvetlične kitke

Cvetlične kitke

Si želiš izstopati v morju cvetnih venčkov? Poskusii cvetlične kitke. Za doseg tega romantičnega videza si kupi primerno okrašene lasne sponke ali si v pramene pripni prave rožice. Izdelaš si lahko tudi lastne cvetlične sponke za lase, tako da obiščeš trgovino za ustvarjanje in si nabereš umetnih rožic, ki jih nato s silikonskim lepilom pritrdiš na lasnice in sponke.

#7: Barvni poudarki

Barvni poudarki

Festivali so pravi čas, da se z lasmi poigraš in te kitke z rdečimi, rumenimi in oranžnimi barvnimi poudarki so popolna izbira za poletno koncertno sezono. To je tudi kul videz, v katerem lahko uživaš še celo poletje. Nežni otroški laski so tako prikupni!

#8: Morska deklica

morska deklica

Rave frizure so enako divjih barv, a ohlapna kitka v slogu ribje kosti, skuštrani kodri in okrasne perlice ustvarijo očarljiv festivalni videz v tonu poldragih kamnov. Če svojih las nisi pripravljena pobarvati sijajno turkizno z divje roza prameni, se prepusti razigranemu festivalskemu razpoloženju z kratkotrajno barvo las, ki se bo sprala z že nekaj pranji.

#9: Barvne krede

Barvne krede

Pisane krede že dolgo niso več samo za na pločnike. Barvni festivalski slog brez dolgotrane spremembe lahko poskusiš svojim lasem pričarati z uporabo barvne krede za lase. Ta način barvanja je kot nalašč za festivale, kjer boš izpustila eno ali dva pranja, saj tovrstne krede naredijo tvoje lasišče tudi manj mastno.

#10: Večni venčki

Večni venčki

Obstaja razlog, zakaj so cvetni venčki klasika poletnih festivalov in čemu bi se upirala? Ta modna blogerka je svoj venček domiselno skombinirala s cvetličnim vezenjem na bluzi. Za bolj edinstven festivalni videz, si sama ustvari svoj venček. Ne bo ti žal.

#11: Več je več

Ko gre za festivalske pričeske, preskočiti minimalizem in pojdi “na polno”. Ta poletni videz se ni ustavil z eno samo kito – cela kopica kitk ustvari sproščeno nagajiv končni učinek. V kombinaciji s preprostim usnjenim trakom za lase je ta pričeska idealna za Coachello, pa še čisto enostavna povrhu!

#12: Dvojne nizozemske kitke

Dvojne nizozemske kitke

Dvojne nizozemske kite niso le čudovit festivalski slog – tudi praktične so. Ko ves dan plešeš na soncu, potrebuješ pričesko, ki zdrži nekaj potu in vlage. Te kitke bodo ob koncu vikenda videti enako popolne 

#13: Pletena kronica

Pletena kronica

Kronica ali kita okoli glave je dovolj formalna za koktejl zabavo, hkrati pa dovolj igriva za festival. To je tudi razmeroma enostaven videz, ki se vseeno zdi veliko bolj zapleten. Preprosto začni plesti francosko kito na eni strani glave vse do zatilja. Nato vajo ponovi še na drugi strani in kito spni na mesto.

#14: “Kikboks” kitke

“Kikboks” kitke je enostavno ustvariti, vendar izgledajo nekoliko bolj posebne. Dodaj jim pisane lasne podaljške ali pa jih oblikuj v pol-kronico na zatilju, kar je popoln trik za ohladitev v poletni vročini.

#15: Frfru in kitke

Fru fru in kitke

Te frfu kitke po navdihu 60-ih let so ena izmed najbolj priljubljenih pričesk leta 2019. Tu je super primer, kako ustvariti čudovit Coachella videz. Bohemske kitke so odličen način, kako med festivali preskočiš nekaj pranj las in brezskrbno plešeš v poletno noč.

#16: Kitka v stilu ribje kosti

kitka v stilu ribje kosti

Vsaka od nas pač nima dolgih las kot Motovilka, če pa tvoji segajo vsaj do ramen ali še dlje, lahko na svojem najljubšem poletnem dogodku preizkusiš modno kito v stilu ribje kosti. Ne skrbi, če ti ne bo uspelo ustvariti popolno ribjo kost. Bolj bo postala razmršena tekom festivala, lepša bo videti.

# 17: Lesketajoče lasnice

Želiš navadno kitko narediti bolj izstopajočo? Okrasi jo z nekaj srebrnega ali zlatega nakita za lase.

# 18: Razmršena visoka figa

Razmršena visoka figa

Visoka figa je popolna pričeska, za katero potrebuješ le nekaj minut in že si pripravljena na odhod skozi vrata. Uporabi jo v kombinacji s surferskimi kodri za sproščen festivalni videz.

#19: Spuščeni lasje

Spuščeni lasje

Razkaži svoje dolge lase. Nežni, mehki kodri odlično dopolnjujejo razmršeno kito na tej pričeski. Za popoln razmršen videz si sama tu in tam iz kite s prsti povleci pramene.

# 20: Pleteni faux-pristriženi lasje

Za ta trendy videz ti ni treba uporabiti škarij. Vse, kar moraš storiti je, da lase spleteš na eni strani  v več drobnih kitk blizu lasišča, da ustvariš pravo silhueto.

Ne boj se kombinirati različnih pričesk, da dosežeš popoln festivalni izgled. Pri teh igrivih pričeskah naj te omejuje zgolj lastna utvarjalnost. Ne glede na to, kakšno pričesko boš izbrala, prepričani smo, da boš prelepa odplesala noč!