Poletna nega las

Poletje prinaša marsikaj dobrega in prijetnega, vsekakor pa ima tudi slabe plati. Vpliva tako na kožo, ki jo je treba dobro zaščititi pred sončnimi žarki, da ne pride do opeklin in do prezgodnjega staranja, prav tako pa lahko precej prizadene tudi lase. Če želite biti lepi, urejeni in mladostni, morate poleti tako kot za kožo torej poskrbeti tudi za nego las.
Kakšna naj bo skrb za lase poleti?

Zlasti v primeru, da imamo dolge ali zelo močne in goste lase, je lahko poletna vročina precej naporna. Da nam zaradi las ne bi bilo še bolj vroče, si jih marsikdo pred poletjem ostriže, vendar pa dolgolaske gotovo ne bodo posegle po tako drastičnem ukrepu. Najbolje je, da lase poleti primerno spenjamo.
Pravila za poletno spenjanje las:
1. Lase spnemo dovolj nad zatiljem, da je vrat gol – tako se ne bodo lepili na vrat in padali na hrbet. (more…)

Pričeska za maturantski ples

Maturantski ples je prav posebna priložnost, na katero nekateri čakajo v veselem pričakovanju, drugi pa z zmerno zaskrbljenostjo. Po eni strani gre namreč za čudovit dogodek, ki predstavlja slavnosten zaključek pomembnega življenjskega obdobja, po drugi strani pa gre za priložnost, ob kateri je še posebej pomemben izgled. Fotografije bodo za vedno prikazovale mlade maturante in maturante v elegantnih oblekah, zato je treba poskrbeti za vsak najmanjši detajl. Prav to hodi po glavi predvsem dekletom, ki se začnejo na ples pripravljati že več mesecev vnaprej. To je razumljivo, če pomislimo, da koliko podrobnosti morajo biti pozorne, da bo večer res popoln. Med najbolj opaznimi in pomembnimi je gotovo pričeska, ki na maturantskem plesu zares pride na svoj račun. (more…)

Trakovi za lase

Dodatki za različne dolžine in stile las

So dnevi, ko se vam zdi, da ste lepe brez posebnega truda. Uspelo se vam je popolno naličiti, s frizuro se vam sploh ni bilo potrebno dosti truditi, našli ste tudi idealno kombinacijo oblačil, čevljev in torbice. So pa tudi dnevi, ko ste brez volje in domišljije, a si vseeno želite izstopati s posebnim dodatkom. Za vas imamo deset predlogov za tisti dan, ko gre preprosto vse narobe ali za dan, ko preprosto vse mora iti prav.

Navadne sponke in sponke z dodatki

Navadne sponke za lase v rjavi, črni, zlati ali v bolj živi barvi, vam omogočajo kombiniranje različnih stilov. S sponkami spnite frufru, dopolnite navadni čop, figo in kito ali pa preprosto pramena s strani vašega obraza spletite v posamezne kite in spnite zadaj s sponkami. Sponke z dodatki bodo vaši frizuri dodale poseben bleščeč efekt. Kupite sponke z kamenčki v stilu bisera, diamantov in drugih bleščečih kamnov. Spuščene lase dopolnite s posamezno sponko, ki ima na koncu rožico, metulja ali kakšno drugo obliko. Sponke vam dajejo neskončno možnosti za nadgrajevanje vašega videza.  (more…)